Welkom in leefgroep 'de Ridders en Ridderinnekes' ! 

Onze leefgroep biedt plaats aan jongens en meisjes die nood hebben aan structuur, rust en ontspanning . Wij streven vooral naar een samenhorigheidsgevoel met respect voor de eigenheid van elk kind en proberen hun normen en waarden mee te geven die belangrijk zijn in een verdere samenleving.

Wie zijn we?

Onze opvoeders staan in voor de dagelijkse opvang van deze internen. Het welbevinden van onze jongens en meisjes staat bij ons op de eerste plaats. Wij willen een plek creëren waar zij zichzelf kunnen zijn .Een plek waar ze altijd terecht kunnen voor warmte en steun, waar ze zich veilig voelen en waar er respect is voor ieders eigenheid.

Voor wie?

Jongens en meisjes vanaf 7 jaar tot 14 jaar in onderwijsvorm type 1, type 2 en type 9.

Wij streven een geïntegreerde auti-werking na.

Onze accommodatie

Naast onze living, kunnen we gebruik maken van de verschillende speelplaatsen op onze campus. We beschikken over 2 duo slaapkamers, 1 individuele slaapkamer en 1 slaapzaal. Onze leefruimte is modern, gezellig en huiselijk ingericht en biedt daarenboven  uitgebreide multi media faciliteiten.

Ons doel

Wij proberen in onze groep vooral  een thuis en samenhorigheidsgevoel te creëren. Dit trachten wij te doen door onze jongens en meisjes de nodige structuur, rust en ontspanning te bieden zodat zij zich elk ten volle kunnen ontplooien met gebruik van hun eigen talenten.

Onze Troeven 

Fijne groepssfeer   

 Autiwerking

 

 

Creativiteit

Motiveren

Rust en ontspanning

 

 

 

Structuur

Zelfredzaamheid

 

87167580_3174768089204798_6349911153438621696_o